Om os


Vi er en moderne brugtbilsforretning med eget værksted og bilplejecenter. Vi tilbyder desuden finansieringsmuligheder i forbindelse med køb af biler.

For at sikre vores kunder de bedst tænkelige produkter og betingelser er alle vores biler gennemgået og klargjort i særklasse, og bilerne leveres med en betryggende reklamationsret i overensstemmelse med købelovens bestemmelser.

Vores værksted udfører alle serviceeftersyn og reparationer, uanset bilmærke eller årgang på bilen. De biler, der kommer på vores værksted, er derfor en skøn blanding af ældre og helt nye biler. Mange kunder har nemlig fundet ud af, at nyvognsgarantien bevares, når blot alle serviceeftersyn overholdes og du får et Toys Auto stempel i servicebogen.

Vores værksted benytter den nyeste teknologi, veluddannede og motiverede medarbejdere, og er forsynet med et bredt sortiment af det sidste nye værktøj, for at kunne honorere tidens krav inden for bilbranchen.

Vores mekanikere udfører reperationer af højeste kvalitet til attraktive priser, og din bil er derfor i gode hænder hos os. 

 

VI_STOETTER_KARL_LOGO_2018 (2)

Udviklet af Bilinfo